Pagina's

zondag 10 februari 2013

Hoe ga jij naar het carnaval?

Hoe ga jij naar het carnaval?
Dibbe dibbe dib dom dom
Ik ga als een toverbal!
Dibbe dibbe dib dom dom
Want Gerard gaat als harlekijn
en Willem wil als tamboerijn
en Liesje gaat als modepop
en Loesje als een paardenkop.
Carnaval vieren is gezond
zwieren en zwaaien in het rond.


7 februari 2013

Carnaval was heel leuk! Liam wou zich als draak verkleden maar kwam als politieman. Ik was de dief dus hij kon me vangen. Kamiel was een leuke clown. Juf Agnes kwam als koningin van China. We maakten pannenkoeken. Het was het tofste carnavalfeest van de hele wereld!
Uw reporter Ruben Baecke 


CARNAVAL!
Carnaval in onze school was heel leuk. We hebben pannenkoeken gegeten, die heel lekker waren. We hebben ons verkleed en sommige kinderen waren heel grappig. We mochten tekeningen kiezen en die in de refter inkleuren. Wij hopen dat het snel weer carnaval is. Het was heel leuk om feest te vieren!
Groetjes Lani en Anissa Donderdag 7 februari was het carnaval bij ons. Er waren veel kinderen die leuk verkleed waren. Bijvoorbeeld heksen, prinsessen, clowns, een boef en nog veel meer. De juf vertelde ons dat we in het fort kikkersdril gingen vangen en opeten. Dat was helemaal niet waar! We deden iets veel leukers... We aten pannenkoeken en dronken kinderchampagne! We deden leuke spelletjes. Dit is een dag om nooit meer te vergeten! Dit schooljaar is echt het leukste tot nu toe!
Einde
Norah en Zoë 

Feest!
Carnaval was echt heel leuk. Iedereen mocht zich verkleden. Emma kwam als heks, Kato als een clown en Ruben was een boef. Iedereen was verkleed en we vonden het leuk! Alle kinderen van het derde hebben pannenkoeken gegeten en ze waren lekker! We kregen ook kinderchampagne. Het was echt de MAX! 

Linde 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Je tekst verschijnt niet meteen. Hij wordt eerst nagelezen.
Het kan dus even duren voor die hier getoond wordt.
Kom later nog eens terug. Misschien heeft er wel iemand geantwoord op jouw opmerking ...