Pagina's

woensdag 11 mei 2011

Spreekbeurten Emma en ZoéEmma en Zoé hielden vandaag hun vertelbeurt.

Eerst kwam Emma. Het ging over Italië. Dat is duidelijk een land waar zij van houdt. En zo te horen zit 't in de familie. Maar méér nog dan op het land zelf, is Emma dol op al het lekkers dat ze daar hebben: allerlei soorten deegwaren, tientallen verschillende ijsjes, en ... tiramisu!
Misschien heeft Emma vooraf wel gedacht: wat kan ik nu toch doen opdat iedereen mij zou geloven? En daar had ze een oplossing voor bedacht ... Wij mochten allemaal van haar zelfgemaakte tiramisu proeven!
Nu geven wij jou zonder meer gelijk, Emma. Die tiramisu is megasuperheerlijk!

Zoé vertelde honderduit over haar gymclub. Ze moet veel trainen om een hoog niveau te halen. Meerdere keren per week.
Ze heeft ook een speciaal houten stelletje waarop ze allerlei standjes en bewegingen oefent. Je ziet 't op de foto's. Enkele overmoedige klasgenoten wilden dat ook wel eens proberen ... Viel dat tegen!
Vaak zijn er wedstrijden, demonstraties of turnfeesten. Dan tonen ze een heel spektakel op muziek. Iedereen draagt een speciale maillot en heeft glitter in het haar. Zoé toonde er een filmpje van.

Het is zonder meer verbazend hoe geweldig die spreekbeurten verlopen. En dat voor de allereerste keer! Moest ik er niet telkens zelf bij geweest zijn, ik zou het niet kunnen geloven.
Dit waren wéér twee steengoede presentaties! Bravo, meiden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Je tekst verschijnt niet meteen. Hij wordt eerst nagelezen.
Het kan dus even duren voor die hier getoond wordt.
Kom later nog eens terug. Misschien heeft er wel iemand geantwoord op jouw opmerking ...