Pagina's

donderdag 23 april 2009

Sportdag in Fort IV

Elk jaar biedt de Sportdienst van de Stad Mortsel ons een leuke sportdag aan in Fort IV. Vandaag was dat ook weer zo en ... het werd een fantastische dag! Niet alleen het zonnige weer zorgde er voor dat 't reuzeprettig was, het waren vooral de afwisselende sport- en spelactiviteiten die ons deden genieten! Een dikke dankjewel daarvoor!

Meer vertel ik niet. Het is nu wachten op reporters die hierover een tekst willen schrijven. Ook over de Grote Rekendag kan dat nog. Jullie weten welke beloning er telkens aan vast hangt.
Komaan, meisjes en jongens, overspoel die mailbox maar met jullie schrijfsels! Vertel zeker in jullie tekst wat we allemaal deden en vergeet niet te vermelden wat je er van vond en waarom.

Een geheugensteuntje nodig? Bekijk dan hier de foto's van deze fijne dag.

Donderdag was het sportdag en het was heel leuk.
We hebben in de voormiddag spelletjes gespeeld.
In de namiddag hebben we een bosspel gespeeld en zijn we ook op avontuur geweest.
Het leukste was het bosspel, vond ik, omdat je dan zo moest zoeken naar het dier dat op je kaartje stond.
En met de spelletjes vond ik het leukste met een balletje dat je dan moest af weren en de anderen moesten het balletje dan pakken.
Toen we op avontuur gingen vond ik het leukste het vlot dat je met een touw moest voort trekken.
Dat was het.
Anouck.

Donderdag hadden we sportdag op het fort met nog andere scholen van Mortsel en ook met het vijfde leerjaar. We waren verdeeld in groepen en we moesten allemaal verschillende opdrachten doen.
Het leukste vond ik het bosspel omdat het spannend en ook een beetje vermoeiend en moeilijk was en natuurlijk ook omdat we tweede waren met dertien punten.
Met het vlot over het water van tien of vijftien cm diep varen was ook super tof. We hebben ook nog voetbal gespeeld terwijl we een touw moesten vasthouden. We hebben ook touw getrokken, dat was heel moeilijk en deed ook een beetje pijn. Sam en Dries waren - denk ik - de sterksten.
Groetjes van Sander

1 opmerking:

  1. Schitterende foto's van de sportdag. Dat zag er echt superleuk uit.
    Zoveel spannende activiteiten en halsbrekende toeren. Precies nog leuker dan de rekendag. Bedankt, Meester Marc en klasgenoten van Matthijs voor de fantastische week!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Je tekst verschijnt niet meteen. Hij wordt eerst nagelezen.
Het kan dus even duren voor die hier getoond wordt.
Kom later nog eens terug. Misschien heeft er wel iemand geantwoord op jouw opmerking ...