Pagina's

donderdag 25 september 2008

Kapsalon 3aIn de les Nederlands, een oefening luisteren en spreken: Naar de kapper!
De rest vertellen de kinderen wel ...

We moesten gel en een kam meebrengen en we speelden kappertje. Eerst moesten de meisjes de jongens hun haar doen en dan de jongens de meisjes hun haar doen. De meisjes moesten eerst het haar van de jongens kammen en dan gel in het haar doen. Dan de jongens de meisjes. Oei, oei, oei, … dat was geen succes.
Lucas

We hebben gel en een haarborstel moeten meebrengen en Lucas had een raar kapsel. Niels had ook een raar kapsel. Ik had ook een raar kapsel. De meisjes moesten de kapper spelen. En dan moesten de jongens kapper spelen. De jongens moesten staartjes maken.
Lex

Wij moesten gel, kam en haarborstel meebrengen. Wij speelden kappertje. Eerst hebben de meisjes kappertje gespeeld en dan de jongens. Ik vond dat Lucas en Niels een raar kapsel hadden.
Thomas

Wij waren kapper en wij moesten gel meebrengen en ook nog een kam en een haarborstel. Lex had een piekenkop. En Niels had zijn haar als een meisje.
Sander

We speelden kappertje. We moesten gel meenemen, een kam en een haarborstel. Eerst moesten de meisjes bij de jongens en dan andersom. De meisjes hadden het meeste succes.
Sam

Ik heb Thomas gekapt en toen deden we gel in de haren van de jongens. De jongens konden er niets van.
Cato

Ik heb zijn haar recht gezet. Ik bedoel dat ik Timons haar heb gedaan met gel, kam en borstel. Timon heeft mij gedaan. Hij kon er niks van, “den” Timon.
Alyssia

Lucas heeft het een beetje “chakamaka” gemaakt. Dus niet echt zo goed. Je moest twee staartjes hebben, maar dat zijn er geen twee geworden, dat is er één geworden.
Florette

We moesten een kam, haarborstel en gel meenemen. Eerst hebben de meisjes kapper gespeeld en dan de jongens. De meisjes moesten bij de jongens hun haar naar boven steken. De jongens moesten bij de meisjes staartjes maken, maar de jongens konden er niets van.
Anouck

Wij hebben kappertje gespeeld. Wij moesten een kam en gel meebrengen. Eerst moesten de meisjes met ons haar. Ze zetten ons haar recht en ze kamden onze haren. Daarna moesten wij de meisjes hun haar doen. Wij moesten de meisjes hun haar kammen. De meisjes zaten maar niet stil.
Timon

Wij moesten donderdag een kam, borstel en gel meenemen. De meiden gingen de jongens hun haar doen. En wij moesten de jongens hun haar in een piek doen. Dan moesten de jongens bij de meiden hun haar doen. Die moesten bij ons twee staarten boven onze oren maken, maar dat trok op niks!
Inne

Je moest een borstel en gel meebrengen. Dan moest je kammen van boven naar onder en van links naar rechts. Dan moest je gel in het haar doen, dan goed door elkaar doen en dan een kam maken.
Niels

De meisjes moesten als eerste kappertje spelen en weet je, de jongens deden het minder goed dan de meisjes. Ik moest ook gel in de jongen zijn haar doen. Ik moest ook de jongens hun haar rechtop zetten en we moesten ook een kam maken.
Lisa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Je tekst verschijnt niet meteen. Hij wordt eerst nagelezen.
Het kan dus even duren voor die hier getoond wordt.
Kom later nog eens terug. Misschien heeft er wel iemand geantwoord op jouw opmerking ...