Pagina's

dinsdag 4 juni 2019

Het lange weekend

Hallo beste klasgenootjes,

Ik heb in dit lange weekend heel veel leuke dingen gedaan.
Donderdag zijn we naar Sfinks Mundial in Boechout geweest. Daar heb ik zelf een muziekinstrument gemaakt met gerecycleerde materialen. We hebben er ook op reuzegrote springkastelen gesprongen , er waren heel veel kindjes. Vrijdag zijn we gaan zwemmen in het zwembad van Hoboken, ik heb wel ontelbaar veel keer van de glijbaan geweest. Zaterdag ben ik voor de tweede keer in 1 week tijd naar de Lilse bergen geweest.
Eén keertje met school en 1 keertje met mijn mama, papa , broer en zus.
En zondag ben ik naar ridders gaan kijken in de Quaye Werelt. De kanonschoten maakten heeeeeeel veeeel lawaai en rook. En de ridders met hun harnas hadden het wel heel warm als ze moesten vechten met elkaar, want zo een harnas is superwarm.

Groetjes Jonas


***
Hallo klasgenootjes
Ik wil heel graag beginnen met mijn lang verhaal te vertellen van dit verlengde weekend. Dit begon met Seppe die onverwachts voor mijn deurtje stond om te komen spelen.
We hebben toen veel in de tuin gespeeld en erna op de Playstation. Die avond ben ik dan van woensdag tot en met zaterdag naar de camping vertrokken waar mijn twee neven Kenji en Yaro ook een caravan hebben staan. Hier gaan wij ook eind juni staan met onze vaste stacaravan. Wij kunnen daar heel veel buitenspelen op een grote trampoline en ook vanaf juli gaat het zwembad open. Toen we er waren gingen we eerst eten. Daarna mochten we nog even buiten spelen en ik heb twee nieuwe vrienden gemaakt Yora en Yaro (grote). Mijn mama en papa kwamen mij terug halen zaterdag.

We gingen ook een dag naar de zee Blankenberge om daar nog een fijne dag te beleven met dit warme weer.
Groetjes Cedric

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Je tekst verschijnt niet meteen. Hij wordt eerst nagelezen.
Het kan dus even duren voor die hier getoond wordt.
Kom later nog eens terug. Misschien heeft er wel iemand geantwoord op jouw opmerking ...

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.