Pagina's

maandag 16 januari 2017

Beter laat dan nooit

Bij het ordenen van mijn foto's vond ik plots nog heel wat leuke fotoreportages die ik nog niet op de klasweblog heb geplaatst. Het is natuurlijk zonde dat jullie deze foto's niet zouden zien. Daarom volgt hier een bericht met heel wat leuke momenten die we in 3b hebben meegemaakt.


1. Computeren in de klas
In de klas stonden enkele laptops waarop de kinderen een verslagje mochten schrijven of Bingelen.2. Eigenhandig
We bezochten de tentoonstelling 'Eigenhandig' in de Diesghemhoeve. Hier leerden we heel wat over kunst. Sommige kunstwerken zagen er raar uit. We mochten een schaduwtoneeltje maken met onze handen. Ook het kleien was leuk!


3.Peter & de wolf
We verdeelden de klas in groepjes. Iedereen koos welke rol of rollen hij/zij speelden. Er werd gedurende de hele week hard geoefend in de klas en ook thuis. De tekst van buiten leren, leuke kledij zoeken en elke dag oefenen.
Willen jullie weten wie er in welk groepje zat?
Klik dan HIER

4. Kerstfeestje
Vóór de kerstvakantie maakten we het gezellig in de klas. Sfeervolle muziek, lekkere chipsjes, een kerstboom en dansen maar. We beleefden veel plezier maar nadien moest de klas natuurlijk weer netjes in orde gebracht worden. Na de middag keken we samen met 3a een film.5. Sneeuwman
We kregen een uitdaging: op een originele manier moesten we kerstversiering maken. Meester Kevin zorgde voor een palet, enkele kinderen uit de klas zorgden voor verf en juf Sofie voor borstels. We schilderden een sneeuwman. Alle kinderen mochten om de beurt komen helpen. We zijn fier op het resultaat!6.Sint & Piet
Ja, de foto's die ik terugvond gaan zelfs terug tot de Sint. Schandalig! Ik zal de volgende keer wat sneller bloggen.Doen jullie iets leuks in het weekend of wil je graag vertellen wat we op school doen? Schrijf dan zeker een verslagje. Hiermee kan je een Geen-Huiswerk-Bon verdienen. Dat is toch echt wel de moeite hé! Veel succes en hopelijk gaan de reporters snel weer aan het werk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Je tekst verschijnt niet meteen. Hij wordt eerst nagelezen.
Het kan dus even duren voor die hier getoond wordt.
Kom later nog eens terug. Misschien heeft er wel iemand geantwoord op jouw opmerking ...

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.