Pagina's

woensdag 2 november 2016

Reporters aan het woord

Schrijven

Beste ouders,
We hebben in het schrift van mooi schrijven gewerkt. We moesten echt op ons allermooiste schrijven. Het was leuk! De juf vertelt altijd eerst een verhaal. Ik zal het verhaal eens kort vertellen.
Hanna, Wout, Mats en Amber willen detectives worden. Ze zoeken een dief die letters steelt. Ze hebben al een mevrouw, bakker Ivo en een apotheker geholpen. Er waren telkens letters gestolen van de naam van hun zaak door de letterdief. Het is altijd leuk. We weten na het schrijven altijd iets meer over de dief. Reken doe ik minder graag maar taal, wo en lezen wel.


Groetjes,
Jade

***

De verwarming

Hallo allemaal,
Wij vertellen over onze verwarming die kapot was in onze klas. Eerst gingen we naar de muziekklas. Daar was het wel lekker warm en hebben we de film 'Helden van de zee' gezien. De film gaat over 4 mensen die allerlei dingen maken. Het was heel leuk! Daarna zijn we ook naar de refter gegaan met juf Annemie. Ze leerden ons een versje. En terwijl we het versje leerde mochten de kindjes één per één op kindjescontact komen.

Groetjes,
Maaike & Jerome & Maxime


We kregen goed nieuws! De verwarming is gemaakt en we hebben het weer lekker warm in de klas.


***


Kindjescontact

Iedereen mocht op het kindjescontact komen. De vragen waren best leuk. En terwijl sommige kindjes naar juf Sofie gingen waren de andere kinderen aan het zingen en tekenen. De juf stelde vragen over onze vrienden en wat we leuk vinden. Tof!

Ines

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Je tekst verschijnt niet meteen. Hij wordt eerst nagelezen.
Het kan dus even duren voor die hier getoond wordt.
Kom later nog eens terug. Misschien heeft er wel iemand geantwoord op jouw opmerking ...

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.