Pagina's

zondag 22 september 2013

Een oproep voor stopjes

Lieve kinderen, ouders en collega's,

Ik kreeg een belangrijke oproep van Sam. Samen met haar grootouders spaart ze stopjes voor het goede doel. Wij kunnen haar daarbij helpen. Lees hieronder wat je kan doen...Hallo,
Ik schrijf dit tekstje voor een beetje hulp te gebruiken. Mijn bommi en bompa sparen stopjes voor een blinde geleide hond voor de blinde mensen. En ik zou graag willen vragen aan de klassen om mee te helpen met mij voor mijn bommi en bompa te helpen. Sommige kindjes weten dat al en helpen al mee. Bv Ilana die helpt al goed mee. Maar ik zou het toch leuk vinden als iedereen mee helpt. Ik denk wel dat dat zal lukken. Iedereen is toch lief in de klas. Het mogen alleen stopjes van drinken zijn. Misschien kan ik een emmertje in de klas zetten?En o….. voor ik het vergeet elke keer als we 16000 kg stopjes hebben krijgen we één hond.
Dankuwel.
Ik vind het enorm knap dat jullie je inzetten voor het goede doel Sam! En natuurlijk mag je een emmertje in de klas zetten. Ik begin alvast met het sparen van de stopjes thuis. En hopelijk kunnen we er op school ook heel veel bij elkaar zoeken. Komaan we vliegen erin! 

1 opmerking:

  1. Mooie actie!
    We kunnen het aan Anita van de refter vragen. Die werkt in het Sint-Jozefziekenhuis. Als we al die dopjes ook zouden kunnen verzamelen!
    Ik vond alle info op deze site: http://www.dopjesactie.be/index.php/nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Je tekst verschijnt niet meteen. Hij wordt eerst nagelezen.
Het kan dus even duren voor die hier getoond wordt.
Kom later nog eens terug. Misschien heeft er wel iemand geantwoord op jouw opmerking ...