Pagina's

dinsdag 3 mei 2011

Spreekbeurten Nathalie en Kato"Spreekbeurters" van de dag: Nathalie en Kato. We hebben weer minutenlang geboeid geluisterd!

Nathalie had het eerst over bloemen en planten in de tuin. Ik vraag mij af of er daarbij nog wel iets is waar zij niks van af weet! Nathalie vertelde eerst hoe je de tuin moet klaarmaken: spitten, harken, onkruid verwijderen, ... Ze toonde ook welke werktuigen je daarvoor nodig hebt. Dan had ze het over haar lievelingsbloemen en hoe je die kan zaaien en verzorgen. Tot slot was er nog een Powerpointpresentatie én een quiz! Dat was leuk.
(Je kan de presentatie onderaan dit bericht nog eens bekijken!)

Limburg was het onderwerp van Kato. Nu we er van haar alles over gehoord hebben, lijkt die provincie wel meer dan één uitstap waard! Kato vertelde over Bokrijk, waar je kan zien hoe de mensen vroeger leefden. Ze had het over Tongeren, waar Ambiorix tegen de Romeinen vocht. Genk, mogen we ook niet vergeten, met de steenkoolmijnen, de Ford-autofabriek en natuurlijk ... Racing Genk! Misschien kan Kato later voor de toeristische dienst van Limburg gaan werken?

Pico bello weer, deze twee vertelbeurten! Morgen komen Thomas en Maarten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Je tekst verschijnt niet meteen. Hij wordt eerst nagelezen.
Het kan dus even duren voor die hier getoond wordt.
Kom later nog eens terug. Misschien heeft er wel iemand geantwoord op jouw opmerking ...